Tietoa meistä

Tietoa minusta

Perheeseeni kuuluu kaksi lasta, mies ja kaksi kissalasta. Yrittäjänä olen toiminyt 8 vuotta kierrätyspuolella.

Koulutukseltani olen ammattijärjestäjä, ympäristöneuvoja, logistiikkamerkonomi sekä varastonhoitaja. 

Toimistotöitä tein 10 vuotta ja paperit tulivat hyvinkin tutuksi.

Kiireinen arki lasten, työn ja harrastusten parissa vaatii välillä järjestelyä.

Olen koulutettu, Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen, ja minua sitoo ammattijärjestäjän vaitiolovelvollisuus ja eettiset käytännöt joista voit lukea enemmän täältä.

Yritys

Yritykseni Kierrätyspalvelu Äiti Hoitaa Oy peustettiin vuonna 2015. Tämän tiimoilta olen päässyt tutustumaan erillaisiin koteihin ja ihmisten tarpeisiin tavaroiden suhteen.

Ympäristöneuvojana pystyn opastamaan oikeaoppisessa lajittelussa ja kuinka sillä on merkitystä miten jokainen lajittelee oikeat jätejakeet kun niille on oikea paikka. Tehdään ympäristölle ja tuleville sukupolville yhdessä maapallostamme parempi paikka elää.

Vuonna 2023 muutosten tuulet kohtasivat Kierrätyspalvelua ja Firman uudeksi nimeksi muuttui Äiti Hoitaa Oy. Opiskelin uuden ammatin joka on kiehtonut minua jo aiemmin, mutta arkisten kiireitten takia on jäännyt saavuttamattomaksi. Tänä vuonna sain mahdollisuuden uuden opiskeluun ja valmistuin Ammattijärjestäjäksi. Tämän tiimoilta haluan auttaa paremmin ihmisiä saamaan toimivan ja järjestelmällisen arjen.